Octomiddagen

Octomiddagen

De octomiddagen gaan helaas stoppen. 16 en 30 november zijn de laatste middagen.

 

Vrijdags van 15.30 – 17.00 uur (inloop en uitloop 10 minuten van tevoren). Deze middagen is Annegreet aanwezig en kun je knutselen, bouwen, experimentjes doen, spelletjes doen, enz.

————————————————————————————————————————

Ouders en kinderen zijn enthousiast over onze octomiddagen. Het zijn een soort naschoolse activiteiten, alleen mag het kind zelf kiezen wat hij of zij wil doen. Er zijn een heleboel materialen, spellen, puzzels en mogelijkheden. Er is ontmoeting en ontspanning met ‘peers’ onder begeleiding van Annegreet die weet waar ze mee kunnen worstelen, hoe ze denken en wat ze nodig hebben. Het is kleinschalig, met 4-8 kinderen en in een gezellige thuissfeer. Hoogbegaafd getest zijn is geen vereiste. Kinderen die houden van een stuk uitdaging en precies dat zoeken wat wij bieden, zijn welkom!

Wat zeggen kinderen die komen over de octomiddagen:

Ik kan er wat leren, we doen er leuke dingen

Ik vind het leuk dat je dingen kunt maken

Ik vind de begeleiding erg aardig en als je een nieuw idee hebt dan kun je dat ook meestal vragen en geeft de begeleiding goede en leuke tips

Het is er super leuk en je kunt er van alles doen.

 Recensie

Najaar 2016

Foto’s van de octomiddagen van het najaar 2016 zijn hier te zien.

 

Algemene informatie

In de kosten zijn materiaalkosten inbegrepen, dat zijn bv. ingrediënten als er wordt gekookt of gebakken, hout e.d. voor als er wordt getimmerd of gezaagd, canvasschilderijtjes als er een schilderijtje wordt gemaakt, enz. Alle (knutsel)werkjes die niet opnieuw kunnen worden gemaakt mogen door de kinderen mee worden genomen naar huis.

Octopus Enschede vindt het jammer als kinderen niet naar de octomiddagen kunnen komen vanwege de kosten. We vragen u om contact met ons op te nemen wanneer de kosten voor u te hoog zijn, maar u wel veel belangstelling heeft voor de octomiddagen. In overleg kunnen we een wederdienst, bv. in de vorm van een stukje marketing, bespreken.

Bij de eerste keer aanmelden vragen wij u een aanmeldformulier in te vullen en te ondertekenen. Daarmee gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden en de speciale voorwaarden voor de octomiddagen. Mochten gegevens wijzigen, wilt u dit dan tijdig doorgeven?

Locatie: Wethouder Elhorststraat 126 in Enschede